back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

‘’ Η Ρωσία δεν θα πουλήσει πετρέλαιο που υπόκειται στο δυτικό πλαφόν τιμής ακόμη κι αν χρειαστεί να μειώσει την παραγωγή’’ διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αλεξάντερ Νόβακ. Συμπλήρωσε ότι η απόφαση των G7 και της Αυστραλίας να επιβάλλουν πλαφόν στα 60 δολάρια το βαρέλι στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου που μεταφέρεται δια θαλάσσης ‘’αντιβαίνει τους κανόνες του ελεύθερου εμπορίου, θα αποσταθεροποιήσει τις αγορές και θα προκαλέσει έλλειψη προσφοράς’’.

Την ίδια ώρα, οι πετρελαιοπαραγωγές χώρες του ΟΠΕΚ αποφάσισαν να διατηρήσουν το καθεστώς μειωμένης παραγωγής πετρελαίου κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως που είχαν αποφασίσει τον Οκτώβριο. Συναντήσεις με τοπικούς φορείς θα έχει αύριο στην Τρίπολη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 12 το μεσημέρι θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Την Τρίτη, 6 του μήνα ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Αλβανία προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, στο περιθώριο της οποίας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ομόλογό του Έντι Ράμα. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί ελληνικά μειονοτικά χωριά.

Διήμερη επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει αύριο και την Τρίτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με πρώτο σταθμό την Φλώρινα.

Το κέντρο υγείας Καλυβίων θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί αύριο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανοίγει αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022 στο Δημόσιο. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα hr.apografi.gov.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συνολικά δέκα θέσεις σε έως και τρεις φορείς.

68.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας θα ανακοινώσει αύριο η κυβέρνηση όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

131.6 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν από αύριο έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου σε περίπου 291 χιλιάδες δικαιούχους του e ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Δίωρες στάσεις εργασίας εννέα με 11 το πρωί ξεκινούν αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Επιλογή, κατάρτιση και επιμόρφωση των Δικαστικών Υπαλλήλων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

Ξεκινά αύριο η δίκη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, αναγκαστικού εγκλεισμού και μαστροπείας 19χρονης από την Ηλιούπολη, με φερόμενο δράστη 39χρονο εν ενεργεία αστυνομικό. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις ότι ο πατέρας της 19χρονης τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη έλαβε ο 25χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαϊνης.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα νησιά Φίτζι και στο σύμπλεγμα της Σαμόα, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Τζακ ποτ και στη σημερινή κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς 1, 5, 15, 29, 43 και τζόκερ το έξι. Περισσότερα από 6,5 εκ ευρώ μεταφέρονται στην κλήρωση της Τρίτης.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Στους σημερινούς νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ:

Η Αγγλία ισοπέδωσε με 3 – 0 τη Σενεγάλη και κλείδωσε στους ‘’8’’ της διοργάνωσης

Νωρίτερα, η Γαλλία επιβλήθηκε 3 –1 της Πολωνίας και πέρασε στους ημιτελικούς του Μουντιάλ.

Χθες την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης πήραν Ολλανδία και Αργεντινή.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις αύριο στην Αττική παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου

13,4 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα