back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άνοιγμα Τσίπρα στους ψηφοφόρους της ΝΔ με αιχμές εναντίον της οικογένειας Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με δηλώσεις του από την Καστοριά, δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία. «Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά αφήνοντας πίσω την αδικία και τη ρεμούλα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας και το επεισόδιο με τον ανήλικο Ρομά στη Θεσσαλονίκη, «αν κλέβεις σπίτια μέσω τραπεζών και funds μπορεί να γίνεις και βουλευτής της ΝΔ, αν κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη μπορεί να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι».

«Στις μέρες μας τείνει να γίνει νόμος το άδικο και κανονικότητα οι ανισότητες» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας την παρουσία του σε έναν νομό, που θεωρείται κάστρο της συντηρητικής παράταξης, έκανε γενναίο άνοιγμα στους ψηφόρους της Ν.Δ, καλώντας τους να αναλογιστούν εάν η σημερινή ηγεσία έχει σχέση με τις αξίες της παράταξης που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής.

«Ήξερα ότι θα βρεθώ σήμερα σε έναν νομό που λένε ότι παραδοσιακά είναι το κάστρο της συντηρητικής παράταξης. Θέλω να απευθυνθώ σε αυτό τον κόσμο τον συντηρητικό. Ο κόσμος ο συντηρητικός και αυτός περνάει τις ίδιες δυσκολίες» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα είναι μια οικογένεια που δεν έχει καμία σχέση και με τις αξίες αυτού του συντηρητικού κόσμου που παραδοσιακά βρίσκεται στη ΝΔ. Δεν κυβερνούν για αυτούς, κυβερνούν για την πάρτη τους. Και ακόμη και αυτός ο κόσμος μένει στην απ’ έξω. Θα απευθυνθούμε λοιπόν και στους ανθρώπους που παραδοσιακά ψηφίζουν την ΝΔ και είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια, με αξίες. Και θα τους πούμε ότι αυτοί δεν εκπροσωπούν τις δικές σας αξίες και ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά αφήνοντας πίσω την αδικία, τη ρεμούλα, την κλεψιά. Δεν σας αντιπροσωπεύουν».

Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα