back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία για τη 14η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, στα Μέγαρα, ενώ έκλεισε για μισή ώρα και η νέα εθνική οδός καθώς υπήρξε ένταση με πετροπόλεμο και μολότοφ στην λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, από ομάδες Ρομά που πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον 16χρονο τον οποίο πυροβόλησε αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη.Στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα, έχουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ύψος του καταυλισμού των ρομά, στην Περαία του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν κλείσει την οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας. Οι συγκεντρωμένοι έχουν βάλει φωτιά σε αντικείμενα. Ανάλογη συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη και στη Χαλκηδόνα. Αύριο οι γονείς του 16χρονου θα καταθέσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

«Εάν κλέβεις τα σπίτια των ανθρώπων, μέσω των τραπεζών και των funds, μπορεί να γίνεις και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Εάν όμως κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη, μπορείς να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε από την Καστοριά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Η δήλωση αυτή είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και της αθλιότητας σε λίγες λέξεις», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, για τη θανατηφόρα έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου στις Σέρρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 11χρονος μαθητής. Πρόκειται για τους υπεύθυνους του έργου μετατροπής του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας. Ο πρώτος, κατά πληροφορίες, είναι ο 52χρονος εργολάβος του έργου και ο δεύτερος ο 43χρονος ηλεκτρολόγος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Κατά 19% αυξήθηκε ο αριθμός των θανάτων από κορονοιό την τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ 154 κατέληξαν, 91ένας οι διασωληνωμένοι ασθενείς παρουσιάζοντας μικρή μείωση. 43.914 τα νέα κρούσματα.

«Έχει καταγραφεί πρόοδος στο ζήτημα της οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αλβανία. Πιστεύω ότι προσεγγίζουμε την ώρα που θα υπογράψουμε το σχετικό συνυποσχετικό για την παραπομπή του θέματος στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, στα Τίρανα. Διπλωματικό φάουλ του Αλβανού Πρωθυπουργού, Έντι Ράμα: «Η Ελλάδα «εξαπάτησε» για να ενταχθεί στην ΕΕ», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Euractiv, λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, στις 8:00 το βράδυ.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο προσέφυγε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για την υπόθεση των υποκλοπών. Εν τω μεταξύ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στηρίζουν το αίτημα το ΚΚΕ για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος.

Στη Βρετανία, μετά τις ελλείψεις αβγών, δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν ελλείψεις και σε τομάτες ή αχλάδια: λόγω της εκτόξευσης του κόστους, προειδοποίησε σήμερα το μεγαλύτερο αγροτικό συνδικάτο της χώρας, τονίζοντας ότι η χώρα οδεύει προς μια κρίση επισιτιστικού εφοδιασμού.

Στην αθλητική σας ενημέρωση και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παράταση αυτή την ώρα στον αγώνα Μαρόκο Ισπανία για την προημιτελική φάση. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε 0-0-. Στις 21:00 Πορτογαλία – Ελβετία.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις και μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές, προβλέπονται για αύριο στην Αττική. Τις απογευματινές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

14 Βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα