back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ: Ισπανία και Πορτογαλία φαβορί απέναντι σε Μαρόκο και Ελβετία

Διαβάστε επίσης

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται την Τρίτη με τους αγώνες Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία, όπου οι Ίβηρες είναι τα φαβορί, αλλά σε αυτό το Μουντιάλ οι εκπλήξεις καραδοκούν.

Μαρόκο-Ισπανία (17:00)
Στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν το Μαρόκο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Οι Μαροκινοί εντυπωσίασαν τους πάντες στη φάση των ομίλων, πετώντας εκτός των νοκ-άουτ το Βέλγιο και κλείνοντας τη σειρά αήττητοι.

Από την άλλη πλευρά οι Ισπανοί αν και ξεκίνησαν φουριόζοι το τουρνουά με το εμφατικό 7-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση μετά την ήττα τους από τους Ιάπωνες. Οι δύο σταρ του Μαρόκου, Ζιγιές και Χακίμι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστούν, ενώ απ’ την άλλη πλευρά οι Ισπανοί θα παραταχθούν πλήρεις.

Πορτογαλία-Ελβετία (21:00)
Η φάση των «16» ολοκληρώνεται με άλλο ένα πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία στο «Lusail Iconic Stadium». Εν μέσω της μίνι-κρίσης στο εσωτερικό τους μετά την… γκρίνια του Ρονάλντο προς το τεχνικό τιμ για την αντικατάστασή του στο ματς με τη Ν. Κορέα, οι Πορτογάλοι χωρίς τους τραυματίες Μέντες, Περέιρα και με αμφίβολη την παρουσία του Οτάβιο θα αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή και σταθερή Ελβετία, που δεν θα έχει στην ενδεκάδα της για δεύτερο σερί ματς τον βασικό γκολκίπερ της Ζόμερ, που θα απουσιάσει ξανά λόγω ίωσης.

Τα αποτελέσματα στη φάση των «16»

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ 3-1
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – Αυστραλία 2-1

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
ΓΑΛΛΙΑ – Πολωνία 3-1
ΑΓΓΛΙΑ – Σενεγάλη 3-0

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
Ιαπωνία – ΚΡΟΑΤΙΑ 1-3 πέν. (1-1 κ.α. και παρ.)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Ν. Κορέα 4-1

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
Μαρόκο – Ισπανία 17:00 «Education City Stadium» Αλ-Ραγιάν
Πορτογαλία – Ελβετία 21:00 «Lusail Iconic Stadium» Λουσαΐλ

Με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα