back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντσελότι: «Ο Ρονάλντο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα»

Διαβάστε επίσης

Ομαλή ήταν η συνύπαρξη του Κάρλο Αντσελότι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ισχυρίστηκε ο Ιταλός τεχνικός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο σταρ και την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία.

Ο Αντελότι ξεκαθάρισε πως ο Ρονάλντο ουδέποτε του δημιούργησε πρόβλημα τον καιρό που συνεργάστηκαν, ενώ υποστήριξε πως όταν ένας ποδοσφαιριστής σκοράρει με τη συχνότητα που το κάνει εκείνος, δεν μπορεί ποτέ να αποτελέσει πρόβλημα σε μία ομάδα.

«Είναι καλό να αισθάνεται σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην του δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει. Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο», είπε ο Αντελότι.

«Ποτέ δεν υπήρξαν προβλήματα. Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα. Στην πραγματικότητα, τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα.

Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός. Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα