back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει στο Κατάρ ο Στέρλινγκ

Διαβάστε επίσης

Την Παρασκευή θα ενταχθεί εκ νέου στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ενόψει του προημιτελικού των με αντίπαλο τη Γαλλία.

Ο διεθνής επιθετικός της Τσέλσι είχε αποχωρήσει από το Κατάρ επιστρέφοντας στην πατρίδα του για να στηρίξει την οικογένειά του, μετά από μια διάρρηξη στο σπίτι του, στο νότιο Λονδίνο.

Στη σχετική ανακοίνωση προχώρησε μάλιστα η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία . Ο 27χρονος άσος είχε φύγει από το Κατάρ την περασμένη Κυριακή, πριν από τη νίκη στη φάση των «16» επί της Σενεγάλης (3-0).

Ο αγγλικός Τύπος ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια του επιθετικού των «Μπλε» ήταν εντός της οικίας της, στο Σάρεϊ, όταν εισέβαλαν σε αυτοί ένοπλοι. Ωστόσο, η αστυνομία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι η κλοπή σημειώθηκε μετά την απόδραση των κλεφτών από το σπίτι και πως δεν απειλήθηκε κανένας.

Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές από τους μετέχοντες στην αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ είναι πάντως απίθανο να παίξει εναντίον των παγκόσμιων πρωταθλητών, μετά από τέσσερις ημέρες χωρίς προπόνηση με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα