back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ληστείες και επιθέσεις απο Ρομά στην περιφερειακή Αιγάλεω – Πυροβόλησαν αστυνομικούς ΟΠΚΕ και πυροσβεστικά οχήματα

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά επεισόδια με ληστείες και πυροβολισμούς σημειώθηκαν το βράδυ στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο από ομάδες Ρομά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23.20 άτομα ακινητοποίησαν φορτηγό όχημα στην περιφερειακή Αιγάλεω επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 43χρονο οδηγό ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στη συνέχεια πυρπόλησαν το φορτηγό που κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δέχθηκαν πυρά από κυνηγετική καραμπίνα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Πυροβολισμούς από καραμπίνα δέχθηκαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς στο φορτηγό.

Περίπου μία ώρα αργότερα στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα και ενώ συνεχίζονταν τα επεισόδια στην περιφερειακή Αιγάλεω άτομα ακινητοποίησαν αυτοκίνητο με την απειλή όπλου, χτύπησαν τον 58χρονο οδηγό και στη συνέχεια αφαίρεσαν επαγγελματικό εξοπλισμό, τα χρήματα που είχε πάνω του και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Κλοπή και εμπρησμός στη λεωφόρο ΝΑΤΟ

Νωρίτερα πριν τις 9 το βράδυ στη λεωφόρο ΝΑΤΟ ομάδες Ρομά διέρρηξαν δύο καταστήματα με ελαστικά, λίγο μετά τις 21.30 επέστρεψαν και πυρπόλησαν τις επιχειρήσεις προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες προπηλάκισαν και τον ιδιοκτήτη της μιας επιχείρησης ενώ του έκλεψαν και το αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε καμένο σε κοντινή απόσταση.

Επεισοδιακή νύχτα στη Δυτ. Αττική – Φωτιά σε επιχείρηση με ελαστικά – Πυρά εναντίον πυροσβεστικών οχημάτων

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα