back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Marca: Ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από την εθνική

Διαβάστε επίσης

Η Record «ανάβει» φωτιές σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την εθνική Πορτογαλίας και τον Φερνάντο Σάντος λίγα 24ωρα πριν τον προημιτελικό του Μουντιάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο και η παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική Πορτογαλίας να έχει εξελιχθεί σε σίριαλ.

Ο Πορτογάλο έμεινε στον πάγκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο ματς με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έκτοτε επικρατεί ο κακός χαμός στην εθνική ομάδα, που θυμίζει καζάνι που «βράζει».

Λίγα μόλις 24ωρα πριν τον προημιτελικό με το Μαρόκο, η σχέση του Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος μοιάζει να έχει χαλάσει, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή του.

Οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας, καθώς σύμφωνα με τη «Record», ο CR7 απείλησε τον Σάντος ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή, μετά την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα απέναντι στην Ελβετία. Στη συνέχεια ο 37χρονος σούπερ σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και ακολούθησε το πρόγραμμα των βασικών στο γυμναστήριο. Μάλιστα λέγεται ότι η έντονη συζήτηση του Ρονάλντο με τον Σάντος προηγήθηκε από τον άρνηση του να προπονηθεί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς των «16».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα