back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζούλας… SOLO στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! 

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

 Αυτή την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου καλεσμένος ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζούλας.

 Ο Ανδρέας Ζούλας άσκησε την δημοσιογραφία επι 45 χρόνια έχοντας περάσει από όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ , με τελευταίο το πολιτικό ρεπορτάζ και την σχολιογραφία-αρθρογραφία.

Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης της «Καθημερινής» και του ΑΠΕ και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών πολιτικού λόγου στον Αντέννα, τη δημόσια τηλεόραση και φυσικά  στο σταθμό μας τον « Αθήνα 984».

 Στην εκπομπή αυτής της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου φιλοξενούμε τον Ανδρέα Ζούλα με την ιδιότητα του συγγραφέα-μεταφραστή έργων της κλασικής μας δραματουργίας κι όχι μόνο, να  μας μιλήσει για το τελευταίο του έργο αλλά και γενικά για το εαυτό του και την μεταφραστική δουλειά του. 

Έχει μεταφράσει το σύνολο των (50) σωζόμενων τραγωδιών και κωμωδιών , και συνέχισε με την μετάφραση των Ορφικών ύμνων, που εξέδωσε στο τελευταίο του βιβλίο από τις  εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ  « Εγώ, ο Ορφέας και οι Ορφικοί Ύμνοι», η παρουσίαση του οποίου θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στο Πολεμικό Μουσείο.

                              Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

  • Ετικέτες
  • SOLO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα