back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Για την τέταρτη σερί νίκη του απέναντι στην Αρμάνι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, ψάχνοντας την τέταρτη σερί νίκη που θα τον βάλει δυνατά σε τροχιά οκτάδας.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, που για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο στις 21:00-Novasports Prime. Οι «πράσινοι» προέρχονται από σερί τριών νικών στη διοργάνωση και ακόμη μία νίκη θα τους βάλει πλέον για τα καλά στη συζήτηση για μια θέση στην ομάδα.

Αμφίβολος είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, που ταλαιπωρείται από ίωση και μπήκε χθες στο νοσοκομείο παίρνοντας εξιτήριο το βράδυ, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις θα παραμείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στη μέση στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στις 18 Νοεμβρίου.

Στον αντίποδα, η Αρμάνι Μιλάνο μετρά επτά διαδοχικές ήττες, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί ηττών στην ιστορία της στην Euroleague, με αποτέλεσμα να μοιράζεται την τελευταία θέση (3-8) με Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν. Ο Έτορε Μεσίνα αμφισβητείται πλέον ανοιχτά, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς για καιρό ακόμη θα λείψουν οι κινητήριοι μοχλοί Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, οπως και ο Τζίτζι Ντατόμε.

Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα