back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο word ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η Δ.Ε.Ρ.Α. προτίθεται να συνάψει άμεσα μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, προκειμένου να εκτελέσει ραδιοφωνικό έργο για το πρόγραμμα του «Αθήνα 9.84». Η σύμβαση αυτή θα συναφθεί με έναν (1) μουσικό παραγωγό.

 

Η ακριβής περιγραφή του έργου που θα εκτελεστεί είναι η ακόλουθη:

 

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1 ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Εκπομπές μουσικού, πολιτιστικού και πολιτισμικού περιεχομένου. Συντονισμός, οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διατήρηση της ειδικής φυσιογνωμίας του «Αθήνα 9, 84» ως δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στη Δ.Ε.Ρ.Α. δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα συνοδεύονται από:

α) σαρωμένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δύο όψεων,

β) συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα

γ) σαρωμένα έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα αναφερόμενα στο βιογραφικό τυπικά προσόντα.

δ) Διεύθυνση κατοικίας και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνο και αλληλογραφία, ταχυδρομική και ηλεκτρονική.

ε) Υπεύθυνη δήλωση κατοχής ή δυνατότητας έκδοσης απόδειξης ή δελτίου παροχής υπηρεσιών στο όνομα του αιτούντα ή της αιτούσης .

Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώνουν υποχρεωτικά (επί ποινή αποκλεισμού) το ακριβές έργο που επιθυμούν να αναλάβουν, (π.χ. «ενδιαφέρομαι για το έργο …….»).

Για την αποτροπή των «δια ζώσης» επαφών εξαιτίας των κινδύνων διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV2, η αποστολή των δηλώσεων και των συνημμένων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected]

 

Καταληκτική ημερομηνία είναι η Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, 12:00μ.μ.

 

Η επιλογή του προσώπου θα γίνει από ειδική Επιτροπή που απαρτίζεται από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη της Δ.Ε.Ρ.Α. Διευκρινίζεται ότι, κατά την επιλογή, θα προτιμηθεί επιτηδευματίας της πιο πάνω ειδικότητας με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου ή τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό της επικράτειας, τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας, ιδίως αν η εμπειρία αφορά σε ραδιοφωνικά έργα παρόμοιου περιεχομένου με τα παραπάνω περιγραφόμενα.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα κληθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση από την οποία θα έχουν στείλει την υποψηφιότητά του, να προσέλθει στη Δ.Ε.Ρ.Α. για την υπογραφή της σύμβασης του.

Η Δ.Ε.Ρ.Α. διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει το παραπάνω έργο ή να αναβάλει την εκτέλεσή του σε μελλοντικό χρόνο, ανάλογα με τον σχεδιασμό του ραδιοφωνικού της προγράμματος και με τις έκτακτες εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας ή σε άλλα θέματα επικαιρότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα