back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΥΠΑ: Aναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων

Διαβάστε επίσης

Aναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της πρόσληψης συνολικά 600 εργασιακών συμβούλων μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Mάλιστα, σύμφωνα με τη ΔΥΠΑ, συνολικά υποβλήθηκαν περισσότερες από 6.300 αιτήσεις.

Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν άμεσα στο εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΥΠΑ και θα ενισχύσουν τις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις της χώρας.

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υποβλήθηκε. Εάν ο αριθμός δεν είναι διαθέσιμος, ο υποψήφιος μπορεί να τον αναζητήσει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης gov.gr με κωδικούς TAXISnet στο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/2e-prokeruxe-theseon-gia-ergasiakous-sumboulous-tes-dupa-etous-2022

Η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στον δημόσιο τομέα → 2η Προκήρυξη θέσεων για εργασιακούς συμβούλους ΔΥΠΑ έτους 2022

Επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών (από 10/12/2022 έως και 19/12/2022), που υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου 20 €, το οποίο έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Δημήτρης Κωστάκος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα