14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Σεραφείδιο, με τον Λιβάι Γκαρσία να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα νίκησε τους Κρητικούς, με τον Λιβάι Γκαρσία να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 24′. Ο Μάνταλος με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον άσο της ΑΕΚ και αυτός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Στίβενς.

Χρόνο συμμετοχής πήραν για την ΑΕΚ οι Χατζισαφί και Πινέδα, ενώ στα Σπάτα βρέθηκαν και οι τρεις τραυματίες της Ένωσης, Ελίασον, Τσούμπερ και Μοχαμάντι, πλην του Νορντίν Άμραμπατ

Στα Σπάτα βρέθηκαν και οι τρεις τραυματίες της ΑΕΚ, Ελίασον, Τσούμπερ και Μοχαμάντι, πλην του Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος ταξίδεψε στο Κατάρ για να δει από κοντά τον αγώνα του Μαρόκου με την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (56′ Ραντόνια), Μήτογλου (82′ Ντάικο), Μουκουντί (72′ Παρράς), Σιντιμπέ (56′ Χατζισαφί), Γιόνσον (72′ Μουστακόπουλος), Φράνσον (56′ Πινέδα), Μάνταλος (72′ Χριστόπουλος), Γκαρσία (56′ Φαν Βερτ), Φερνάντες (72′ Σκόνδρας), Αραούχο (72′ Κοσίδης).

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος (61′ Μπουζούκης), Γιόχου (46′ Πασαλίδης), Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδο (61′ Στάικος), Ντιουσέ (74′ Φαλατάχ), Μπαλογιάννης, Τοράλ, (46′ Αποστολάκης), Ντικό.

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα