back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 “φοράει” τα γιορτινά του και σας προσκαλεί

Διαβάστε επίσης

Φέτος, μαζί, μικροί και μεγάλοι, θα κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων!  

Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα στις γειτονιές της πόλης και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ραδιοφωνικό “ταξίδι”.

Ο Αθήνα 9.84 πάει… κέντρο
Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου
 η οδός Βουκουρεστίου και η πλατεία Συντάγματος “πλημμυρίζουν” με μελωδίες και τραγούδια των ημερών που επιλέγουν οι παραγωγοί του σταθμού μας!

Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Μουσική Παράσταση στον Αθήνα 9.84!
Στις 18 Δεκεμβρίου
σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ο Αθήνα 984 μεταδίδει ζωντανά στους 98. 3 FM το έργο «Σκρουτζ» από την Ορχήστρα Κυψέλη και την El Sistema Greece Youth Choir που ενώνουν τις δυνάμεις τους, ζωντανεύοντας με νεανικές φωνές τα διάσημα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Τσαρλς Ντίκενς. Η παράσταση που ξεκινά στις 12:30 μμ. είναι ήδη sold out!

Αθήνα 9. 84 Live STAGE!!
Δύο εορταστικές ακουστικές τετράωρες «συναυλίες»
Στις 21 και 28 Δεκεμβρίου,
το βαν του σταθμού “φοράει” τα γιορτινά του, γίνεται “Αθήνα 9. 84 Live Stage” και κάνει στάση σε 2 γειτονιές – έκπληξη! Παρουσιάζει ζωντανά και μεταδίδει on-air δύο mini συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών. Συμμετέχουν οι: Μυρτώ Βασιλείου, Πάνος Βλάχος, Στάθης Δρογώσης, Κίτρινα Ποδήλατα, Leon of Athens, Ησαΐας Ματιάμπα, Πέννυ Μπαλτατζή, Ανδριάνα Μπαμπάλη, Katerine Duska, Μιρέλλα Πάχου, Αλεξάνδρα Σιετή, Φώτης Σιώτας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μανώλης Φάμελλος και πολλοί άλλοι!


Χριστουγεννιάτικος Ραδιομαραθώνιος στον Αθήνα 9.84!
Αλληλεγγύη από όλους για ΟΛΟΥΣ!
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
 ο Αθήνα 9. 84  διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Ραδιομαραθώνιο που, φέτος, έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος Άνθρωπος».

Ο Μαγικός Κόσμος των Βιβλίων στον Αθήνα 9.84
Από τις 13 έως τις 30 Δεκεμβρίου, δέκα αγαπημένοι συγγραφείς επιλέγουν κείμενα που αγαπούν, δικά τους ή άλλων συγγραφέων, φιλοξενούνται σε δέκα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους και διαβάζουν, παρουσία κοινού, σε ζωντανή μετάδοση στους 98. 3 FM!!

Το Juke Βox του Αθήνα 9.84 γεμίζει μουσική τις γειτονιές της πόλης!
Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο λόγος σε εσάς!  Το βαν του Αθήνα 9. 84 γίνεται Juke Βox, κάνει στάση σε 6 διαμερίσματα της πόλης και σας προσκαλεί να καθίσετε πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού, να στείλετε τις ευχές σας, να κάνετε τις αφιερώσεις σας και – γιατί όχι;- να κάνετε τις μουσικές σας «παραγγελιές»!!

Όλο το Δεκέμβριο σας περιμένουμε στους 98. 3 FM, αλλά και στις γειτονιές της Αθήνας!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα