back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Επικίνδυνη αποστολή με Βίρτους Μπολόνια

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Να αφήσει πίσω του την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία που του χάρισε η νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Δευτέρα, θέλει στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολονια (21:00, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν με 82-71 από τους πρωταθλητές Ευρώπης στην Τουρκία, ωστόσο αν απόψε κόντρα στους Ιταλούς καταφέρουν να πάρουν την 8η νίκη τους στη φετινή Ευρωλίγκα, θα ανέβουν ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

«Είναι δεδομένο πως πρόκειται για δύσκολο ματς. Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στον πάγκο. Οπότε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φυσικά όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού για το κερδίσουμε. Έχει ταλέντο σε όλες τις θέσεις και πρέπει να παίξουμε σκληρά για να κερδίσουμε», δήλωσε ενώψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο προπονητής των Πειραιωτών, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Από την άλλη, η Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται στη 14η θέση της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 4-7, ενώ έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, κόντρα σε Παναθηναϊκό (εκτός έδρας), Εφές (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα