back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σάντος: «Ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα o Ρονάλντο, ας τον αφήσουμε ήσυχο»

Διαβάστε επίσης

Στην συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος ενόψει των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πορτογάλος κόουτς ερωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κι αφού αποκάλυψε την στιχομυθία που είχε με τον σούπερ σταρ της ομάδας, ζήτησε σεβασμό.

«Του το είπα την ημέρα του παιχνιδιού, μετά το μεσημεριανό γεύμα. Τον κάλεσα στο γραφείο μου και τοy είπα ότι δεν θα τον ξεκινήσω βασικό. Δεν του άρεσε, προφανώς. Όταν ένας παίκτης είναι αρχηγός της Πορτογαλίας και ξεκινάει από τον πάγκο, είναι φυσιολογικό να μην είναι χαρούμενος.

Με ρώτησε αν ήταν καλή ιδέα», εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τη μεγάλη «μάχη» με το Μαρόκο για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. «Σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα», ξεκαθάρισε ο προπονητής.

Ο πολύπειρος τεχνικός, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τον σούπερ σταρ της ομάδας, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε έντονη λογομαχία με τον Σάντος την παραμονή του αγώνα με την Ελβετία για τους «16» και μάλιστα απείλησε να αποχωρήσει από την αποστολή.

Δημοσίευμα που αργότερα διαψεύστηκε από την πορτογαλική ομοσπονδία, με τον ίδιο τον «CR7» να τοποθετείται μέσω social media, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Σε σχετική ερώτηση λοιπόν, για το αν ο Κριστιάνο ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος προσπάθησε να διευθετήσει οριστικά όλη τη διαμάχη γύρω από τον αρχηγό της, αναφέροντας πως:

«Ξέρω τί αντιπροσωπεύει για όλη τη χώρα και για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό μίλησα μαζί του. Είναι ο τρόπος μου να καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, μιλάω πολύ με τους παίκτες, αλλά και μαζί του. Του το είπα για να μην το εκπλαγεί», πρόσθεσε και επανέλαβε: «Δεν μου είπε ποτέ ότι θα έφευγε από τη αποστολή της Πορτογαλίας. Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ.

Ας αφήσουμε τον Κριστιάνο ήσυχο. Πρέπει να δείτε πώς είναι η στάση του. Βγήκε από τα αποδυτήρια κόντρα στην Ελβετία, έκανε ζέσταμα, βγήκε για τρέξιμο, πανηγύρισε τα γκολ με τους συμπαίκτες του, τούς κάλεσε να χαιρετήσουν τους φιλάθλους».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα