back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη 36χρονος Ρομά για τη δολοφονία ομόφυλού του στα Μέγαρα

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας του 28χρονου Ρομά χθες το βράδυ στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αρχικά εντοπίστηκε από την Τροχαία το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 36χρονος αναζητούμενος να κινείται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου και στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην Έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες στη Μαγούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 36χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον οικισμό Βλυχό Μεγάρων, ο 36χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 28χρονο ημεδαπό, πλήττοντάς τον στο θώρακα.

Το θύμα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγαρέων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, αρχικά εντοπίστηκε από σταθμό Τροχαίας το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αναζητούμενος να κινείται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου και στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην Έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Ο 36χρονος, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα