back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: Δεν θα ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας στην τοξικότητα

Διαβάστε επίσης

Kαθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η κυβέρνηση “δεν θα μπει στον πειρασμό να ανταγωνιστεί με τους αντιπάλους μας στη λάσπη και στην τοξικότητα”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα κομματικής εκδήλωσης της ΝΔ στο Χαϊδάρι, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

“Αυτός που επενδύει σε τέτοιες πρακτικές είναι κατά κανόνα αυτός ο οποίος δεν έχει να σας πει τίποτα για τα δικά σας προβλήματα, ο οποίος δεν έχει λύσεις οι οποίες να αντέχουν στη βάσανο της σύγκρισης”, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι “ίσως κουβαλώντας και κάποια πολιτική «τεχνογνωσία» η οποία να έρχεται από το βαθύ παρελθόν να επιλέγει να κάνει τη ζωή της χώρας «ροντέο».

“Δε θα τους ακολουθήσουμε. Θα απαντάμε πάντα με ευθύτητα και με αυτοπεποίθηση”, επισήμανε εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης, ενώ πρόσθεσε ότι το κυβερνών κόμμα θα μιλά για το έργο του και για το σχέδιό του για την επόμενη τετραετία.
“Δεν σε ψηφίζει κανείς μόνο γι’ αυτά τα οποία έκανες, σε ψηφίζει γι’ αυτά τα οποία θέλεις να κάνεις”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Εγώ το λέω ξεκάθαρα: το έργο μας είναι ακόμα ημιτελές. Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο είναι σχέδιο σε κάθε περίπτωση οκταετίας, για να μπορέσουμε πραγματικά να αλλάξουμε την Ελλάδα, για να ριζώσουν οι μεγάλες αλλαγές τις οποίες έχουμε δρομολογήσει”.

«Έχω συμμετάσχει σε τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις, όλες έκαναν τις δικές τους προσπάθειες, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι ίσως -ή σίγουρα-, η πιο επιτυχημένη κυβέρνηση της Ελλάδας στη Μεταπολίτευση. Και αυτό το οφείλουμε και στον δικό σας αγώνα και στη δική σας στήριξη, αλλά το οφείλουμε και στις επιλογές του ίδιου του Πρωθυπουργού», ανέφερε από την πλευρά του, στη συνέλευση, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα