back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τον Νειμάρ θεωρούν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό στην Βραζιλία

Διαβάστε επίσης

Σκληρά λόγια για τον Νεϊμάρ από τον βραζιλιάνικο Τύπο, μερίδα του οποίου θεωρεί τον σταρ της Παρί ως κύριο υπεύθυνο για την αποτυχία της «Σελεσάο» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η απογοήτευση και η οργή είναι τα κύρια συναισθήματα που επικρατούν αυτές τις μέρες στη Βραζιλία, καθώς ο αποκλεισμός από την Κροατία στη φάση των «8» του Μουντιάλ στο Κατάρ αποτέλεσε σφοδρό πλήγμα στους ποδοσφαιρόφιλους της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Η απόδοση ευθυνών για τη νέα αποτυχία της «Σελεσάο» να κατακτήσει το έκτο αστέρι ήταν κάτι αναμενόμενο, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να «σταυρώνει» τον Νεϊμάρ με σκληρά λόγια, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για το στραπάτσο της εθνικής ομάδας.

Χαρακτηριστικό ήταν το κεντρικό θέμα της Gazeta Esportiva, η οποία επέλεξε τον τίτλο «Η καταραμένη γενιά του Νεϊμάρ», για τον αποκλεισμό, συμπληρώνοντας: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους, για να μειώσουμε την απογοήτευση ενός τόσο σκληρού αποκλεισμού».

Παράλληλα, δεν έλειψε και η κριτική από πρόσωπα του ποδοσφαίρου, όπως ο παλιός διεθνής άσος της Βραζιλίας, Βάλτερ Καζαγκράντε. Ο τελευταίος ήταν λάβρος κατά του Νεϊμάρ, δηλώνοντας σχετικά με τον αποκλεισμό: «Είμαι λυπημένος αλλά και ανακουφισμένος, γιατί βλέπω πολλούς καλούς νέους παίκτες. Εάν ο επόμενος προπονητής είναι λίγο έξυπνος, θα βγάλει τον Νεϊμάρ από αυτήν τη νέα γενιά, για να μην τη χαλάσει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα