back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Δεύτερη καταγγελία εις βάρος του πατέρα Αντώνιου, για ασέλγεια

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου σηματοδοτεί η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ένας 15χρονος φιλοξενούμενος από τη δομή του Βόλου , ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες ,μέσα στη δομή στο Βόλο και τότε φέρεται ότι η κατάθεσή του εστρ΄φη μόνο σε περιστατικά σωματικής κακοποίησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδί φέρεται να γνώριζε και άλλα πραγματικά περιστατικά που δεν είχε αποκαλύψει στη διάρκεια εκείνης της πρώτης κατάθεσης.

Για το λόγο αυτό , την δεύτερη φορά που έγινε προσπάθεια προσέγγισης του παιδιού για τη διερεύνηση της ευαίσθητης και σοβαρής αυτής υπόθεσης, κρίθηκε αναγκαία η εξέτασή του σε ένα διαφορετικό πιο προστευμένο περιβάλλος, Όπως λένε μάλιστα οι πληροφορίες το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθηνα και εξετάστηκε στο Σπίτι του Παιδιού παρουσία παιδοψυχολόγου.
Αυτή τη φορά ο ανήλικος φέρεται ότι έδωσε νέα στοιχεία κατγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων . Η κατάθεση του μελετάται και αξιολογείται από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Η νέα αυτή κατάθεση ενδέχεται, όπως εκτιμούν δικαστικές πηγές, να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση , που ούτως ή άλλως βρίσκεται στην τελική της ευθεία και ,όπως όλα δείχνουν , άμεσα οι δύο εισαγγελείς θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στις επόμενες και κρίσιμες κινήσεις τους σε σχέση με τγα πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών τους.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα