back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αργεντινή εναντίον Κροατίας και Μέσι απέναντι στον Μόντριτς

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης στο χωρητικότητας 88.966 θεατών «Lusail Iconic Stadium», με τη μάχη της Αργεντινής απέναντι στην Κροατία, για μία θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η πρώτη μάχη για μία θέση στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, ανάμεσα στην Αργεντινή του εξωπραγματικού Λιονέλ Μέσι και την Κροατία του μοναδικού Λούκα Μόντριτς αναμένεται απόψε στις 21:00-ΑΝΤ1. Στο «last dance» των Μέσι και Μόντριτς σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με δώρο το «εισιτήριο» μία θέση στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν στην διοργάνωση. Το 1998 η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 στη φάση των ομίλων, όμως οι Κροάτες στη συνέχεια έφτασαν ως τα ημιτελικά, ενώ η «Χρβάτσκα» νίκησε με το εμφατικό 3-0 πριν από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι Αργεντινοί θα στερηθούν στον μεγάλο ημιτελικό τις υπηρεσίες των Μάρκος Ακούνια και Γκονσάλο Μοντιέλ, καθώς οι δύο άσοι της Σεβίλλης έχουν συμπληρώσει κάρτες. Οι δε Ντε Πολ, Ντι Μαρία και «Πάπου» Γκόμες που αντιμετώπισαν μικροτραυματισμούς αναμένεται να είναι διαθέσιμοι. Στον αντίποδα, οι Κροάτες θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
Αργεντινή – Κροατία 21:00 «Lusail Iconic Stadium» Λουσαΐλ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Γαλλία – Μαρόκο 21:00 «Al Bayt Stadium» Αλ-Κορ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 17:00 «Khalifa International Stadium» Ντόχα

ΤΕΛΙΚΟΣ
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Νικητής 1 – Νικητής 2 21:00 «Lusail Iconic Stadium» Λουσαΐλ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα