back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χριστούγεννα στην πόλη με τον Αθήνα 9.84: Ο σταθμός της πρωτεύουσας φοράει τα «γιορτινά» του και σας προσκαλεί

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα στις γειτονιές της πόλης και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ραδιοφωνικό “ταξίδι”.

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου η οδός Βουκουρεστίου και η πλατεία Συντάγματος “πλημμυρίζουν” με μελωδίες και τραγούδια των ημερών που επιλέγουν οι παραγωγοί του σταθμού μας!

Στις 18 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ο Αθήνα 9.84 μεταδίδει ζωντανά στους 98.3 FM το έργο «Σκρουτζ» από την Ορχήστρα Κυψέλη και την El Sistema Greece Youth Choir που ενώνουν τις δυνάμεις τους, ζωντανεύοντας με νεανικές φωνές τα διάσημα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Τσαρλς Ντίκενς. Η παράσταση που ξεκινά στις 12:30 μμ είναι ήδη sold out!

Στις 21 και 28 Δεκεμβρίου, το βαν του σταθμού “φοράει” τα γιορτινά του, γίνεται “Αθήνα 9. 84 Live Stage” και κάνει στάση σε 2 γειτονιές – έκπληξη! Παρουσιάζει ζωντανά και μεταδίδει on-air δύο mini συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών. Συμμετέχουν οι: Μυρτώ Βασιλείου, Πάνος Βλάχος, Στάθης Δρογώσης, Κίτρινα Ποδήλατα, Leon of Athens, Ησαΐας Ματιάμπα, Πέννυ Μπαλτατζή, Ανδριάνα Μπαμπάλη, Katerine Duska, Μιρέλλα Πάχου, Αλεξάνδρα Σιετή, Φώτης Σιώτας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μανώλης Φάμελλος και πολλοί άλλοι!

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο Αθήνα 9. 84 διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Ραδιομαραθώνιο που, φέτος, έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «O Άλλος Άνθρωπος».

 

Από τις 13 έως τις 30 Δεκεμβρίου, δέκα αγαπημένοι συγγραφείς επιλέγουν κείμενα που αγαπούν, δικά τους ή άλλων συγγραφέων, φιλοξενούνται σε δέκα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους και διαβάζουν, παρουσία κοινού, σε ζωντανή μετάδοση στους 98. 3 FM!!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου: Ο Πέτρος Μάρκαρης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Μετεωρίτης” (Φωκίωνος Νέγρη 68, Κυψέλη)

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου: Ο Γιάννης Ξανθούλης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Επί Λέξει” (Ακαδημίας 32)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου: Ο Σταύρος Ζουμπουλάκης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Φωταγωγός” (Κολοκοτρώνη 59Β)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου: Η Λένα Διβάνη διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Μονόκλ” (Φειδίου 11)

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου: η Ευτυχία Γιαννάκη διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Πλειάδες” (Σπύρου Μερκούρη 62)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου: Ο Τεύκρος Μιχαηλίδης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Λεμόνι” (Ηρακλειδών 22)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου: ο Νίκος Βατόπουλος διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Librofilo” (Βεΐκου 101, Κουκάκι)

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου: η Μαρία Παπαγιάννη διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Ατραπός” (Ιακωβίδου 7, Κάτω Πατήσια)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου: ο Παντελής Μπουκάλας διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Λεξικοπωλείο” (Στασινού 13, Παγκράτι)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: ο Θόδωρος Γρηγοριάδης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Πολύχρωμος Πλανήτης” (Εμμανουήλ Αντωνιάδου 6, 10434)

 

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο λόγος σε εσάς! Το βαν του Αθήνα 9.84 γίνεται Juke Βox, κάνει στάση σε 6 διαμερίσματα της πόλης και σας προσκαλεί να καθίσετε πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού, να στείλετε τις ευχές σας, να κάνετε τις αφιερώσεις σας και – γιατί όχι;- να κάνετε τις μουσικές σας «παραγγελιές»!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα