back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόντρα Ραγκούση – Πικραμμένου

Διαβάστε επίσης

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, γιατί στην παρέμβαση του η οποία προηγήθηκε δεν αναφέρθηκε στο θέμα των παρακολουθήσεων.

«Έχετε βάλει την υπογραφή σας στην επαίσχυντη τροπολογία για την μη ενημέρωση του παρακολουθούμενου, έχετε ξεφτιλίσει τη παράταξη, την έχετε καταρρακώσει και δεν λέτε τίποτα. Αν σεβόσασταν την διαδρομή σας το λιγότερο που έπρεπε να έχετε κάνει ήταν να είχατε παραιτηθεί» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Ραγκούσης, με τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να παρεμβαίνει στη συζήτηση και να λέει ότι το κύρος της παράταξης της ΝΔ θα το διαφυλάξουν οι βουλευτές της και ο ΣΥΡΙΖΑ να κοιτάξει τη δική του παράταξη.

«Αυτό που έμαθα στην σταδιοδρομία μου ως δικαστικός λειτουργός ήταν ότι όταν μια υπόθεση διερευνάται από την δικαιοσύνη η εκτελεστική εξουσία δεν παρεμβαίνει» απάντησε σε έντονο ύφος ο Παναγιώτης Πικραμμένος, λέγοντας προς τον Γιάννη Ραγκούση «μην προσπαθείτε κατηγορώντας εμένα να επηρεάστε την ελληνική δικαιοσύνη».

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα