back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Α. Σταθοπούλου: Μαζί στα χριστουγεννιάτικα bazaar του ΚΕΘΕΑ – Για να αφυπνιστεί η κοινωνία απέναντι στα ναρκωτικά

Διαβάστε επίσης

 

Το ΚΕΘΕΑ είναι ο μεγαλύτερος φορέας απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, στη χώρα μας. Το ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ απευθύνεται στους χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 20 ετών και στις οικογένειές τους. Είναι ένα πρόγραμμα διαμονής με στόχο την απεξάρτηση, την εκπαίδευση και την επανένταξη των μελών του.

Ο Σύλλογος Οικογένειας της εναλλακτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου οργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο κέντρο της Αθήνας, στο Εμπορικό Κέντρο Αtrium, στα Εξάρχεια.

«Με τις πρωτοβουλίες για τα μπαζάρ, θέλουμε να ανοιχτούμε ευρύτερα στους συμπολίτες μας, να γνωριστούμε και να πούμε λίγα λόγια για το έργο που γίνεται στις κοινότητες του ΚΕΘΕΑ.  Επιδιώκουμε αυτές οι εκδηλώσεις να γίνουν αφορμή για την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση της κοινωνίας απέναντι στα ναρκωτικά, στέλνοντας το μήνυμα ότι κάνουν μόνον κακό. Να επικοινωνήσουμε την αξία των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.
Τα ναρκωτικά καταστρέφουν ζωές και εμείς θέλουμε να ξανακερδίσουμε τις ζωές των παιδιών, των συντρόφων και των οικογενειών μας» είπε μιλώντας στον Αθήνα 984 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η εκπρόσωπος των Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ, Αλεξάνδρα Σταθοπούλου.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ είναι στεγνά, χωρίς χορήγηση υποκατάστατων ουσιών και αυτό τα διαφοροποιεί σε σχέση με τα άλλα. Το θεραπευτικό μοντέλο που ακολουθούν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και όλοι όσοι γίνονται μέλη, έχουν
τεράστιες πιθανότητες να μείνουν για πάντα καθαροί.

Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ υπάρχουν όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και όσοι θέλουν μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ΚΕΘΕΑ εύχεται Χρόνια Πολλά με γιορτινά παζάρια στην Αθήνα, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στον Πύργο και στο Ναύπλιο.

Μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, δώρα και στολίδια, όλα φτιαγμένα με φροντίδα από τις δημιουργικές ομάδες και τους Συλλόγους Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ.

ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

16-17/12/2022, 10:00-21:00, Στοά Κοραή, στάση Μετρό Πανεπιστημίου, Αθήνα.

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

17-18/12/2022, 10:00-20:00, Εμπορικό Κέντρο Atrium, Χαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα.

ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

17-18/12/2022, 10:00-18:00, Γραφεία του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Φυλής 150, Αγ. Παντελεήμονας, Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα