back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση Κεραμέως – Σκουρλέτη για τις εξαγγελίες για την Παιδεία

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση Νίκης Κεραμέως και Πάνου Σκουρλέτη με αφορμή τις εξαγγελίες για την Παιδεία και το αίτημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί επίδομα και στους εκπαιδευτικούς, ανάλογο με εκείνο που δόθηκε στους αστυνομικούς.

«Ποιοι σήκωσαν το βάρος της πανδημίας; οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, που δίνουν καθημερινά τη μάχη στα σχολεία και δεν τους δίνετε ούτε στεγαστικό επίδομα. Ανακοινώσατε μονομερώς επίδομα στην ΕΛΑΣ, κινείστε με το δόγμα το κράτος είστε εσείς» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης απευθυνόμενος στην υπουργό Παιδείας, η οποία απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το επίδομα «από λάθος», τονίζοντας ότι επί ΝΔ ο προϋπολογισμός της παιδείας έχει ξεπεράσει τα 6 δις ευρώ και πως οι πολίτες κρίνουν.

Ανέφερε τέλος ότι επί ΝΔ έχουν γίνει 25000 μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση, νηπιαγωγείο από τα 4, αγγλικά από το νηπιαγωγείο, αξιολόγηση μετά από δεκαετίες, ψηφιακός μετασχηματισμός, καθώς και νέα βιβλία. Στα πανεπιστήμια είπε η κ. Κεραμέως παραλάβαμε χρηματοδότηση στα 212 εκ την πήγαμε 265 εκατομμύρια ευρώ.

Newsroom Aθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα