back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χ. Καστανίδης: Είχαμε δείγματα, δεν λάβαμε μέτρα και τώρα οι συνέπειες είναι μπροστά μας

Διαβάστε επίσης

«Η Εύα Καϊλή αποτελούσε μέλος των ευρωσοσιαλιστών και ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ, παράλληλα όμως υπήρχαν πολλές τοποθετήσεις της και δηλώσεις της, οι οποίες υποδείκνυαν ότι έχει γίνει συνομιλητής της ΝΔ», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Χάρης Καστανίδης.

Υπενθύμισε ότι στις 2 Νοεμβρίου 2011, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, ομάδα βουλευτών ζητούσε την παραίτηση του εκλεγμένου Πρωθυπουργού. Η κ. Καϊλή μάλιστα έστειλε  και επιστολή που ζητούσε την παραίτηση Παπανδρέου. «Όταν λοιπόν έχεις τέτοια δείγματα φροντίζεις να λαμβάνεις τα μέτρα σου εγκαίρως. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε η αντίδραση όπως έπρεπε από τότε, οδήγησε σε μεταγενέστερες συνέπειες που σήμερα τις βρίσκουμε μπροστά μας» τόνισε.

Ο κ Καστανίδης ανακοίνωσε  ότι τις επόμενες ώρες θα προτείνει συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος και του παρόντος.
«Μία από τις προτάσεις που θα κάνω είναι, όσοι προτίθενται να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να υποχρεωθούν σε βάθος τριετίας να υποβάλουν πόθεν έσχες, παρότι δεν είναι υποχρεωμένοι. Και επιπλέον μια τριμελής, ενδεχομένως, επιτροπή από πρόσωπα κύρους να ελέγχει τα πάντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα