back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ-Γαλλία: Ο Μπενζεμά δεν θα ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την ισπανική Relevo, ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν πρόκειται να μεταβεί στο Κατάρ για να παρευρεθεί δίπλα στη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο την Αργεντινή.

Δημοσίευμα της AS ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι η Ρεάλ παραχώρησε την άδεια στον Καρίμ Μπενζεμά να ταξιδέψει στο Κατάρ και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής, αλλά μολονότι αρχικά φαινόταν πως θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αυτή, τελικά δεν θα το κάνει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ισπανικής Relevo, ο αρχισκόρερ των “μερένγκες”, που έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας τραυματισμού αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην επίσημη λίστα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, αναθεώρησε και δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ντόχα.

Ο Μπενζεμά έχει ήδη αναρρώσει από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά -και όπως διαρρέει το περιβάλλον του- ο 34χρονος είναι δυσαρεστημένος με τη Γαλλική Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί ότι μετά τον τραυματισμό του δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε μαζί του.

Αντίθετα ο Μπενζεμά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, παρότι πήρε την απόφαση να μην μεταβεί στο Κατάρ.

Το RMC από την άλλη, αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός δεν έκανε ποτέ κάποια σχετική κουβέντα με τον Κάρλο Αντσελότι, ούτε ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ να του δοθεί ειδική άδεια για να μεταβεί στη χώρα του Κόλπου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα