back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Για τη δέκατη νίκη του στο “Αστρομπάλ”

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» με στόχο την δέκατη νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Την τρίτη διαδοχική νίκη και δέκατη συνολικά θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στο «Αστρομπάλ» απέναντι στην Βιλερμπάν στις 22:00-Novasports Prime. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα προερχόμενοι από ευρείες νίκες με καταπληκτικές εμφανίσεις απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να ανοίξει το ροτέισον στα δύο τελευταία παιχνίδια και έτσι οι παίκτες του θα είναι αρκετά φρέσκοι, ωστόσο και πάλι εκτός μάχης θα είναι ο Ταρίκ Μπλακ λόγω ίωσης.

Η Βιλερμπάν προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες, επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και της Παρτιζάν στη Γαλλία και δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού. Στα δύο αυτά παιχνίδια έλαμψε ο Νάντο Ντε Κολό, ενώ ο Τι Τζέι Πάρκερ βασίζει πολλά στον πανύψηλο σέντερ Γιουσούφα Φαλ, τους γκαρντ Τζόνα Μάθιους και Ρετίν Ομπασοχάν, αλλά και τους φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι και Αμίν Νουά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα