back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0: Έδωσε ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Σε εύκολη επικράτηση μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο αγώνα του με το Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας εύκολα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 3-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή του στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα τον περιμένει τον Ιανουάριο, εκτός απροόπτου, ο ΠΑΟΚ.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους περσινούς Κυπελλούχους Ελλάδας, οι τρεις διεθνείς Σλοβένοι άσοι του Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, που «υπέγραψαν» στο 45’+3, στο 54’ και στο 59’ τα τρία τέρματα της «πράσινης» νίκης.

Ο Βόλος είχε τη δική του «μεγάλη» στιγμή στον αγώνα, όταν στο 33’ ο Μεθκίδα εκτέλεσε πολύ γρήγορα ένα φάουλ προς τον Άλχο, ο πάτησε στην περιοχή και σούταρε δυνατά λίγο άουτ απ’ τα γκολπόστ του Λοντίγκιν.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να επιτίθενται κατά κύματα και στο 42’ μετά από νέα ωραία συνεργασία του Μπερνάρ με τον Παλάσιος, ο Αργεντινός βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε με τη μία, αλλά ο Κότνικ έδιωξε ξανά εντυπωσιακά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες), Ρουμπέν (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Μπερνάρ, Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές (73’ Τάχατος), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Μπαριέντος (73’ Μεταξάς), Πίρινεν, Νοκέρ (66’ Φερναντέζ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (79’ Κούτσιας).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα