back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 16-12-2022

Διαβάστε επίσης

Ο Βαπτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο Ολύμπια, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα. Η νέα παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων φέρνει στη σκηνή την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, με τις γνωστές μελωδίες, την ανάλαφρη σάτιρα, τις ξεκαρδιστικές ιστορίες έρωτα, συμπτώσεων, μεταμφιέσεων, παρεξηγήσεων, με φόντο την Αθήνα των αρχών του 20ού αιώνα και τις μάχες του ελληνικού στρατού στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου, διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων, αλλά σκηνοθετεί και την παράσταση. Στην παράσταση συμμετέχουν σπουδαίοι Έλληνες λυρικοί πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων η Άννα Στυλιανάκη, η Χρύσα Μαλιαμάνη, και ο Χάρης Ανδριανός, και ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης.

8 παραστάσεις έως τις 29 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια ξεκινούν από 10 ευρώ

Χτυπητά χρώματα, προκλητικά ρούχα και κάμερες που καταγράφουν τα πάντα. Μια περφόρμανς αφιερωμένη στο ερωτικό και το άσεμνο που κινείται στα όρια με τίτλο 2020: Obscene ανεβαίνει σήμερα, αύριο και μεθαύριο στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Από κοινού με τρεις ακόμα περφόρμερ, η χορογράφος Αλεξάνδρα Μπαχτσετζή εστιάζει στη σχέση ανάμεσα στο ακραίο σώμα και στην κατανάλωσή του. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια από 7 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα