13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Omonoia Christmas Market – Τα Χριστούγεννα επιστρέφουν στην Ομόνοια

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα πλέον γνωστά τοπόσημα της Αθήνας, η ιστορική πλατεία Ομονοίας, ξαναμπαίνει δυναμικά στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της πόλης!

Με το φημισμένο συντριβάνι της να δίνει χαρά και ήχους στην ανακαινισμένη πλατεία, η Ομόνοια φοράει τα γιορτινά της, και λαμπερή υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα ξεχωριστό Christmas Market!

Από τις 17 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, το πνεύμα των Χριστουγέννων φωτίζει και στην ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία μεταμορφώνεται, για 16 μέρες, σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» φιλοξενώντας την ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omonoia Christmas Market. Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια το κέντρο της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη του Omonoia Christmas Market θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 19.00, με τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και dj set με την αινιγματική και δυναμική παρουσία της Xenia Ghali.

Μια μαγική ατμόσφαιρα θα ζήσουν όσες και όσοι επισκεφτούν από 17 Δεκεμβρίου την πλατεία, κάτοικοι και επισκέπτες. Τους περιμένουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, αγορές με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, μουσικές από δημοφιλείς παραγωγούς και αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, δραστηριότητες για παιδιά και όλη την οικογένεια, και όλα αυτά με την γιορτινή ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας! Μια πραγματικά ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία στην ανανεωμένη, λαμπερή και χριστουγεννιάτικη πλατεία Ομονοίας!

Ευγενικοί χορηγοί του Omonoia Christmas Market οι: Brown Hotels, SMB Capital, DAVE Red Athens, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare Hotel

Χριστούγεννα στην Αθήνα 2022

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Αθήνα γεμίζει φως, χρώματα και χαρά κα o Δήμος Αθηναίων μας καλεί να γιορτάσουμε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές της!

Το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84, και περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων των εκδηλώσεων, θα δείτε εδώ: cultureisathens.gr

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή του Culture is Athens, στο Play Store και στο App Store, και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα