back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γ. Κύρτσος: Σε αντισυνταγματική τροχιά ο Μητσοτάκης – Ξέφυγε ο Ντογιάκος από αυτό που λέμε κράτος δικαίου

Διαβάστε επίσης

«Ο πρωθυπουργός κινείται αντισυνταγματικά και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος έχει ξεφύγει από αυτό που λέμε κράτος δικαίου», ανέφερε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Λαυράνο ο ευρωβουλευτής του Renew, Γιώργος Κύρτσος, προαναγγέλλοντας ότι «τις επόμενες ημέρες θα υποβάλλει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων».

Όπως υποστήριξε ο κ. Κύρτσος, «ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, είχε παρέμβει προκειμένου να μην γίνει έλεγχος από την ΑΔΑΕ  όσον αφορά την δική μου παρακολούθηση από την ΕΥΠ. ‘Εχει ξεφύγει από το κράτος δικαίου», είπε χαρακτηριστικά.

«’Όταν πήγε η ΑΔΑΕ να κάνει έλεγχο, η νομική υπηρεσία του παρόχου αρνήθηκε να κάνει τον έλεγχο και επικοινώνησε με τον εισαγγελέα Ντογιάκο ο οποίος τους είπε να σταματήσουν τον έλεγχο, ωστόσο η ΑΔΑΕ ζήτησε γραπτή εντολή, κάτι που αρνήθηκαν τόσο ο πάροχος όσο και ο κ. Ντογιάκος και έτσι συνεχίστηκε η έρευνα και τεκμηριώθηκε η παρακολούθηση μου», εξήγησε.

Ο κ. Κύρτσος υποστήριξε ακόμη ότι ο κοριός του ανανεώθηκε εννέα φορές, καλύπτοντας την περίοδο της ρήξης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαγραφή του από τη ΝΔ. «Ο Μητσοτάκης κινείται αντισυνταγματικά. Σε παρακολουθούν ως απειλή για την εθνική ασφάλεια, χωρίς να έχεις δικαίωμα να ζητήσεις διευκρινήσεις για ποιο λόγο σε θεωρούν απειλή, ενώ δεν μπορείς να ζητήσεις ούτε το αποτέλεσμα της έρευνας».

Και επισήμανε: «εννιά φορές ανανεώθηκε ο δικός μου κοριός – δηλαδή καλύπτει 1,5 χρόνο , καλύπτει σίγουρα την ρήξη μου με τον κύριο Μητσοτάκη και την διαγραφή μου από τη ΝΔ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα