back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To πρωί η άφιξη της Αργεντινής στο Μπουένος Άϊρες, το βράδυ το πάρτι στον Οβελίσκο

Διαβάστε επίσης

«Coronados de gloria»! Εστεμμένοι με δόξα, όπως λέει ο εθνικός ύμνος της Αργεντινής, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές -τριών πλέον αστέρων – έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους από το διεθνές αεροδρόμιο Hamad στη Ντόχα για το Μπουένος Άϊρες.

Η πτήση AR1915 της Aerolíneas Argentinas, που έκανε στάση στη Ρώμη, αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ezeiza, στις 07:50 το πρωί (20/12), για να ξεκινήσει ένα νέο πάρτι με τους εκατομμύρια φιλάθλους.

Ήδη η ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στο twitter, έκανε γνωστό ότι η εθνική Αργεντινής θα πανηγυρίσει το απόγευμα-προς βράδυ (ώρα Ελλάδας) στον Οβελίσκο:

«Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα βρίσκεται την Τρίτη το μεσημέρι (.σ: ώρα Αργεντινής) στον Οβελίσκο για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο με τους φιλάθλους. Ναι, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!», ανέφερε.

Οι παίκτες ανέβαζαν ήδη από σήμερα φωτογραφίες στα social media, ποζάροντας στο αεροπλάνο με το Κύπελλο στην αγκαλιά τους.

«Γεια σας πρωταθλητές! Όχι, δεν ήταν όνειρο!», έγραψε επίσης στο Twitter η ομοσπονδία.

Υπήρχε ένα ερώτημα που αφορούσε την υποδοχή ή όχι των παικτών στο μπαλκόνι του Προεδρικού Μεγάρου, της Casa Rosada, με τους Αργεντινούς πολιτικούς να αγωνιούν να μην εκληφθούν ως κερδοσκόποι από τις αθλητικές επιτυχίες.

Ήδη πάντως οι αρχές κυκλοφορίας προχωρούσαν σε ρυθμίσεις για εκτροπές και για να εξασφαλίσουν τα 32 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου μεταξύ του αεροδρομίου και του κέντρου της πρωτεύουσας, εν αναμονή μιας αναπόφευκτης συρροής φιλάθλων.

Διότι μεταξύ των εκατομμυρίων, που γιόρτασαν μέχρι αργά τα ξημερώματα στο Μπουένος Άιρες τον 3ο παγκόσμιο τίτλο της “Seleccion”, πολλοί είναι εκείνοι που θα επιστρέψουν για να γιορτάσουν τους ήρωες του Σκαλόνι, ακόμα και να τους συνοδεύσουν από το αεροδρόμιο.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα