back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κ. Χατζηδάκης: Στον φανατισμό του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με κοινωνική πολιτική

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή το νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή για την κοινωνική πολιτική, καθώς και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ρύθμιση για το market pass.

«Υπήρχαν υπερκέρδη στα διυλιστήρια και εμείς τα δίνουμε στα νοικοκυριά. Ετοιμάζεστε να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και τη προσπάθεια της κυβέρνησης να πάρουν επιδότηση τα νοικοκυριά για την απάλειψη συνεπειών ακρίβειας. Κάντε το αλλά μετά την παραπονιέστε για τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα των εκλογών» είπε ο υπουργός Εργασίας απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τους ότι «μιλούν με φανατισμό και αραχνιασμένα συνθήματα και η κυβέρνηση ασκεί κοινωνική πολιτική στην πράξη».

Για κυβέρνηση εξαπάτησης και αλαζονείας έκανε λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τονίζοντας ότι αρνείται να κάνει αυτό που κάνουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δηλαδή να μειώσουν το ΦΠΑ στα τρόφιμα και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, δίνοντας στις οικογένειες 70 λεπτά τη μέρα.

Νewsroom Aθήνα9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα