back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ρονάλντο αποφασίζει για το μέλλον του

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ελεύθερος, όμως φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το MLS, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο και από τις Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ατλέτικο Μαδρίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση.

Ο Ρονάλντο είχε επαφές με την Αλ Νασρ όπως ανέφεραν στο εξωτερικό για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία, όμως δεν έχει πει «ναι» προς το παρόν, την ώρα που εμπλέκονται κι άλλες ομάδες στην υπόθεση. Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Άρσεναλ που ψάχνει επιθετικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί κοιτάζει την περίπτωση του Πορτογάλου.

Οι κανονιέρηδες μπορούν να τον κάνουν δικό τους αν το επιθυμούν, όμως προς το παρόν επεξεργάζονται όλες τις επιλογές. Πάντως τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν τον Ζόρζε Μέντες για να δουν τις προθέσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα