back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με τουλάχιστον επτά βόμβες μολότοφ δέχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, χωρίς, όμως, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών και κατήγγειλαν ότι ύποπτο άτομο επιχειρούσε να κλέψει ένα σταθμευμένο μηχανάκι στη διασταύρωση των οδών Αθηνών και Λεμεσού.

Όταν το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την καταγγελία, οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, εκτοξεύοντας εναντίον τους τουλάχιστον επτά βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρυνθούν γρήγορα από την περιοχή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των ατόμων που εκτόξευσαν τις βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εκτιμάται ότι η ομάδα των δραστών αποτελείτο από περίπου επτά άτομα, ενώ από το σημείο της επίθεσης έχουν περισυλλεγεί υπολείμματα από φιάλες εμπρηστικών μηχανισμών, καθώς και τμήματα υφασμάτων, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα