back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

BCL: “Τελικός” πρόκρισης για το Περιστέρι στο Ισραήλ

Διαβάστε επίσης

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Μπνέι Ερτζέλια στο Ισραήλ με την νίκη να είναι μονόδρομος εάν θέλει να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί χωρίς τους απόντες Στέλιο Πουλιανίτη και Γιώργο Γκιουζέλη που έμειναν στην Αθήνα, λόγω ίωσης.

«Παίζουμε έναν τελικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League με την Μπνέι Ερτζέλια. Η συγκέντρωση και η ένταση πρέπει να είναι στο μάξιμουμ. Η Μπνέι Ερτζέλια είναι σε ανοδική πορεία, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στη δική μας ομάδα και στο πως θα παρουσιαστούμε σκληροί πνευματικά», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Κασελάκης.

Εάν το Περιστέρι πάρει την πρόκριση και περάσει στην επόμενη φάση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρει στον δρόμο του τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα συμβεί εφόσον η Τενερίφη επικρατήσει της Ρίτας Βίλνιους στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, στη Λιθουανία, τότε το Περιστέρι θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και θα βρεθεί αντιμέτωπο με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στο Play In Tournament.

Τζάμπολ στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sport 4 HD.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα