back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης για τη Μάρω Δούκα

Διαβάστε επίσης

Την πολιτική σημασία της στήριξης του πολιτισμού σε κάθε γειτονιά, υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης για την συγγραφέα Μάρω Δούκα.

Δείτε  ολόκληρη την ανακοίνωση:
 
«Αντικρίζοντας τη θαρραλέα ματιά της Μάρως Δούκα στην εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης

Όσοι βρεθήκαμε στη χτεσινή εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης, στην οδό Τροίας 28 στα Πατήσια, είχαμε την τύχη να έρθουμε σε άμεση επαφή με την έντονη παρουσία και την πολιτική τόλμη της Μάρως Δούκα.

Μέσα από τη συνομιλία της με τη δημοσιογράφο Μικέλα Χαρτουλάρη, και την ανάγνωση αποσπασμάτων από τα βιβλία της “Αρχαία σκουριά”, “Ουράνια μηχανική” και “Να είχα, λέει, μία τρομπέτα”, από τους ηθοποιούς Ρήγα Αξελό και Μαρία Κανελλοπούλου, νιώσαμε τη δύναμη μιας θαρραλέας ματιάς που δεν έχει πάψει να είναι φρέσκια και ασυμβίβαστη.

Στην παρέμβασή του, ο επικεφαλής της κίνησης Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε την πολιτική σημασία που έχει για το πρόγραμμα της Ανοιχτής Πόλης η στήριξη του πολιτισμού σε κάθε γειτονιά. Οι δημιουργικές δράσεις των δημοτών είναι η καλύτερη εγγύηση για μια πόλη που σέβεται την ταυτότητα και την ιστορία της, χτίζοντας μια προοπτική δημοκρατίας και αλληλεγγύης».

Το βίντεο της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο στο facebook: www.facebook.com/anoihti.poli

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα