back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2: Στραβοπάτησαν στους Ζωσιμάδες οι ερυθρόλευκοι

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα και τιμωρία για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 2-0 στο α’ μέρος με δύο γκολ του Φορτούνη, αλλά ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε την καθίζησή τους στο β’ και έμεινε όρθιος ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 2-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα με ισάριθμα γκολ του Κώστα Φορτούνη, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε… χαρακίρι, με τους Ηπειρώτες να ισοφαρίζουν σε 2-2 με τους Παμλίδη και Λιάσο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στην επανάληψη και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τους Ζωσιμάδες, στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην τελευταία τους αναμέτρηση για το 2022.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μορέιρα, Παμλίδης (81΄ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60΄ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι (22΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81΄ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71΄ Κασάμι), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (71΄ Μπακαμπού).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα