back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει θράσος να μιλά για «αριστερά του χαβιαριού» ο πορφυρογέννητος κ. Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Μητσοτάκης, ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, και δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να βγάζουν το μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θέλει λοιπόν θράσος να μιλά για ”αριστερά του χαβιαριού”», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια και υλοποιεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα», ενώ «την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά, για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως «αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα». Σημειώνει, τέλος, πως «αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα