back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α. Ζήκος στον Αθήνα 9.84: Το να έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις στον συνάνθρωπό σου, είναι ευλογία

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος Ραδιομαραθώνιος του Αθήνα 9.84 που φέτος έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο άλλος Άνθρωπος” που επιτελεί διάφανο και αποδεδειγμένο έργο, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο σταθμός της πόλης μέχρι αργά το βράδυ φιλοξενεί εκπροσώπους του αθλητισμού, των τεχνών, του πολιτισμού και της γεύσης!

Στην εκπομπή “Πλοίο Τράκαρε με Τρένο” με τον Μιχάλη Λεάνη μίλησε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ‘Ακης Ζήκος: «Το να έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις στον συνάνθρωπό σου, είναι ευλογία. Δεν νομίζω να υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να μπορείς να βοηθήσεις τον άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος υποφέρει και αυτό να το κάνεις σε βάθος χρόνου και όχι μόνο τα Χριστούγεννα». Επισήμανε ότι “Ο άλλος Άνθρωπος” είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είναι κάτι που έχει βάθος, έχει ποιότητα και πραγματικά έχει την αξία και το νόημα που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήθελε να προσδώσει».

Συγκεντρώνουμε βασικά είδη διατροφής (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά, γάλα μακράς διαρκείας, αρτοσκευάσματα κλπ.), είδη προσωπικής υγιεινής (αντισηπτικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, υγρά καθαρισμού, οδοντόκρεμες κλπ.), φάρμακα αλλά και παιδικά παιχνίδια για τους μικρούς επωφελούμενους των προγραμμάτων της Κοινωνικής Κουζίνας

Χώροι συγκέντρωσης:
Πειραιώς 100 – Αθήνα 9.84
Μεγάλου Αλεξάνδρου 109, Κεραμεικός- Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Δυνατότητα κατάθεσης χρηματικού ποσού για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR 9401720520005052083244702

Η αλληλεγγύη από όλους… για όλους, γίνεται πράξη και αυτά τα Χριστούγεννα στον σταθμό της πόλης!

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα