back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Τσακνής στον 9.84: Τα εκατομμύρια πάνε στα διάφορα… Κατάρ και όχι στην αντιμετώπιση της φτώχειας, στη στήριξη αστέγων και μεταναστών

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Ραδιομαραθώνιο του Αθήνα 9.84 που φέτος έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που επιτελεί διάφανο και αποδεδειγμένο έργο, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη, τα μικρόφωνα του σταθμού της πόλης ανοίγουν σήμερα μέχρι αργά το βράδυ και φιλοξενούν εκπροσώπους των τεχνών, του πολιτισμού και της γεύσης!

Στην εκπομπή «Ο γύρος του κόσμου σε 1 ώρα» με την Αθηνά Κορλίρα και την Αλεξάνδρα Βουδούρη μίλησαν μεταξύ άλλων:

Διονύσης Τσακνής (τραγουδιστής)

«Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με το έργο που επιτελεί, ξεπερνάει τα όρια της φιλανθρωπίας. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει περισσότερο καχύποπτοι. Ο ”Άλλος Άνθρωπος”, ο Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του, έχουν ως σημαία τους την κοινωνική αλληλεγγύη, αυτό που θα έλεγε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ότι ”ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την τιμιότητα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από την ίδια του τη φτώχεια. Πριν από μερικά χρόνια, όταν τον κάλεσαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τον βραβεύσουν για τη δράση του, αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καταγγέλλοντας την υποκρισία της ΕΕ. Δυστυχώς, φαίνεται ότι τα εκατομμύρια πάνε στα διάφορα…Κατάρ και όχι στην αντιμετώπιση της φτώχειας, στη στήριξη των αστέγων ή των μεταναστών. Τα ζητήματα της φτώχειας έχουν και πολιτική χροιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα