back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Για ένα μήνα παρατείνεται η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, όπως αποφάσισαν οι βελγικές αρχές, οι οποίες δεν έκαναν δεκτό το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης η κ. Καϊλή είναι ύποπτη φυγής και ενδεχομένως να προσπαθήσει να επηρεάσει την πορεία των ερευνών, καταστρέφοντας ανακριτικό υλικό.
Υπενθυμίζεται ότι αντιμετωπίζει αδικήματα όπως ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και διαφθορά. Μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, ωστόσο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ενας εκ των δικηγόρων της γνωστοποίησε ότι δεν θα εφεσιβάλλει.
Εν τω μεταξύ, με απόφαση της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, δεσμεύτηκε το οικόπεδο συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων που είχε αγοράσει η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στην Πάρο.

«Η Ρωσία επιθυμεί τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και όλες οι ένοπλες συγκρούσεις τελειώνουν με διπλωματικές διαπραγματεύσεις» δήλωσε σήμερα για πρώτη φορά ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν.
Παράλληλα τόνισε πως το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Patriot που θα παραδώσουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι ένα απαρχαιωμένο οπλικό σύστημα που η Ρωσία θα μπορεί να αντιμετωπίσει.
Επίσης προανήγγειλε την υπογραφή διατάγματος την επόμενη εβδομάδα, ως απάντηση στη Δύση για την επιβολή πλαφόν στην τιμή του πετρελαίου. Σύμφωνα, με το Κρεμλίνο, θα είναι η απάντηση της Ρωσίας στο πλαφόν των 60 δολαρίων ανά βαρέλι πετρελαίου που επιβλήθηκε από τη G7, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αυστραλία στις 5 Δεκεμβρίου.

Στην δέσμευση ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων, εκατοντάδων ομογενών στη Δερβιτσάνη προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του Αλβανού ομολόγου του, Έντι Ράμα, που τον υποδέχθηκε στο γήπεδο του μειονοτικού Δήμου.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι με τον κ. Ράμα υπάρχει πολύ στενή συνεργασία και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα λυθούν όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ελληνική εθνική μειονότητα. Όπως ανακοίνωσαν οι δυο πρωθυπουργοί η κεντρική πλατεία της Δερβιτσάνης θα λάβει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στο σημείο θα τοποθετηθεί προτομή του.

Aρνητική ήταν η πορεία της αγοράς εργασίας τον Νοέμβριο, καθώς σύμφωνα με το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, χάθηκαν ογδόντα τρείς χιλιάδες 627 θέσεις απασχόλησης, 4.500 περισσότερες σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση της 20αετίας.

Υπό κατάληψη το Εθνικό Θέατρο από σπουδαστές του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική απόφαση υποβάθμισης των καλλιτεχνικών σπουδών και την εξίσωση των διπλωμάτων με τα απολυτήρια Λυκείου.

Χριστουγεννιάτικο ραδιομαραθώνιο διοργάνωσε σήμερα ο Αθήνα 9.84 για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», στον Κεραμεικό. Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε απόψε μέχρι τις δέκα και μισή και αύριο βασικά είδη διατροφής, προσωπικής υγιεινής, φάρμακα και παιδικά παιχνίδια, στις εγκαταστάσεις του Αθήνα 984, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Οι Ταλιμπάν προσπαθούν να καταδικάσουν τις γυναίκες του Αφγανιστάν «σε ένα σκοτεινό μέλλον χωρίς ευκαιρίες», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, στον απόηχο της απόφασης για τον αποκλεισμό των γυναικών από τα πανεπιστήμια.

Σε αγώνες για την Σουπερλίγκα, ΟΦΗ- Ατρόμητος 0-1 και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-2.
Σε εξέλιξη για την Ευρωλίγκα η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας. Με 53-49 προηγούνται οι ερυθρόλευκοι στο ημίχρονο.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, αύριο ο καιρός στην Αττική.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
10 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα