back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σ. Ζουμπουλάκης: Αγάπη δεν είναι να δώσεις μια επιταγή, αγάπη είναι πράξη που γίνεται με τα χέρια, το σώμα και το χρόνο μας

Διαβάστε επίσης

Χριστουγεννιάτικος ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο άλλος ‘Ανθρωπος” βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στον Αθήνα 9.84.

Συγκεντρώνουμε βασικά είδη διατροφής, προσωπικής υγιεινής, φάρμακα και παιδικά παιχνίδια, στις εγκαταστάσεις του Αθήνα 9.84, Πειραιώς 100, στο Γκάζι, και στην Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Μεγάλου Αλεξάνδρου 109, στον Κεραμεικό.

Ο σταθμός της πόλης μέχρι αργά το βράδυ φιλοξενεί εκπροσώπους του αθλητισμού, των τεχνών, του πολιτισμού και της γεύσης!

Στην εκπομπή “Ντάμες Σπαθί” με τις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου μίλησε ο συγγραφέας και Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης, Σταύρος Ζουμπουλάκης: «Αγάπη δεν είναι να κόβεις μια επιταγή και να τη δίνεις. Αγάπη είναι μια πράξη που γίνεται με τα χέρια μας, με το σώμα μας, με το χρόνο μας.  Αυτό ακριβώς ζητά “Ο ‘Αλλος Ανθρωπος”, τη σωματική συμμετοχή των ανθρώπων σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης και αγάπης, και το έχει πετύχει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα