back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός 88-69: Βαριά ήττα στην Πόλη για τους πράσινους

Διαβάστε επίσης

Η αμυντική αδυναμία του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια έκανε εύκολη τη ζωή της Αναντολού Εφές, η οποία «εκτέλεσε» τους «πράσινους» από τα 6.75, υποχρεώνοντας τους στην τρίτη διαδοχική ήττα τους στη Euroleague και ένατη συνολικά.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 88-69 του «τριφυλλιού» στην Πόλη, για την 15η αγωνιστική, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες και «πατώντας» με ρεκόρ 8-7 στην οκτάδα.

Με 14/30 τρίποντα και ελέγχοντας ριμπάουντ και δημιουργία, η Αναντολού δεν αγχώθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό των 10 λαθών και των 8/22 τριποντων, που μετά από ένα κάκιστο επιθετικά πρώτο ημίχρονο, απόρροια της τουρκικής πίεσης στην άμυνα, ανέβασε στροφές στην επανάληψη, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του.

Κορυφαίοι των νικητών οι Γουίλ Κλάιμπερν (23π., 10ρ.) και Βασίλε Μίτσιτς (19π., 8ασ.), ενώ από τον Παναθηναϊκό το δίδυμο Ντέρικ Γουίλιαμς (13π.) και Ντουέιν Μπέικον (20π.) δεν ήταν αρκετό για την υπέρβαση.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τις γνωστές απουσίες (Αρτούρας Γκουντάιτις, Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη), ενώ στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Μάριους Γκριγκόνις έμεινε στο παρκέ για 9 λεπτά με απολογισμό 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα