back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ: Γάλλοι ζητούν επανάληψη τελικού με Αργεντινή

Διαβάστε επίσης

Στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει την συγκέντρωση «υπογραφών» για να επαναληφθεί ο τελικός του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία, όπως λένε.

Την ήττα της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή φαίνεται πως δε μπορούν να αποδεχθούν ορισμένοι φίλοι των «τρικολόρ», οι οποίοι συγκεντρώνουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο αγώνας προκειμένου να αποκατασταθεί η «αδικία».

Στην περιγραφή της αίτησης αναφέρεται:

«Η διαιτησία ήταν εντελώς πουλημένη, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι συν φάουλ στον Εμπαπέ στο δεύτερο γκολ της Αργεντινής (εννοεί το 2-0 του Ντι Μαρία). Υπογράψτε και διαδώστε για να ξαναγίνει το παιχνίδι».

Με «ταβάνι» τις 200.000 υπογραφές, η αίτηση μετράει προς το παρόν περισσότερες από 199.000, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πιθανότητα κάτι τέτοιο να συμβεί.

Μουντιάλ: Γάλλοι ζητούν επανάληψη τελικού με Αργεντινή!

Η Γαλλία «επέστρεψε» στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρά το ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από το δεύτερο ημίχρονο. Είδε τον Κίλιαν Εμπαπέ να πετυχαίνει χατ-τρικ, το ματς να πηγαίνει σε παράταση, πέναλτι και εν τέλει το τρόπαιο να καταλήγει στην «αλμπισελέστε» του Λιονέλ Μέσι.

Απόστολος Βαξεβανελλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα