back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Με πόλο έλξης τις ολοφώτιστες και γιορτινές πλατείες Συντάγματος και Ομόνοιας, μικροί και μεγάλοι χαίρονται τη νύχτα των Χριστουγέννων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Συνολικά 2400 γεύματα αγάπης διανεμήθηκαν χθες και σήμερα στους άστεγους και αδύναμους της πόλης.. Μια πρωτοβουλία του Δήμου που θα επαναληφθεί την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια, ‘’με την ευχή του χρόνου να μην είναι κανείς άστεγος’’ όπως έγραψε στο FB ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Το σκάνδαλο του Κατάρ συνεχίζει να συγκλονίσει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Χάρεν του Βελγίου, και την ίδια ώρα, ο ιταλικός τύπος, κάνει λόγο για επικείμενες συλλήψεις ευρωβουλευτών, αναφέροντας τα ονόματα του Ιταλού Αντρέα Κοτσολίνο καθώς και των Βέλγων Μαρκ Ταραμπέλα και Μαρί Αρενά. Στο επίκεντρο των ερευνών και η εμπλοκή του Μαρόκου σε αυτό το mega σκάνδαλο διαφθοράς.

Τον αποτροπιασμό της ΕΕ εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοζέ Μπορέλ καταδικάζοντας απερίφραστα την απόφαση των Ταλιμπάν να απαγορέψουν στις γυναίκες να εργάζονται σε εθνικές και διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις. Ήδη 4εις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο Αφγανιστάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους στη χώρα.

Αντίστροφη μέτρηση για την Κροατία και τα 4 εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας, καθώς την από την πρώτη του νέου έτους η χώρα γίνεται το 20ο μέλος της ζώνης του ευρώ και μπαίνει επίσημα στη ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας, γνωστή σε όλους ως συνθήκη Σένκεν.

Νέα εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια αναμένεται να εκδώσουν οι αρχές για τη σοκαριστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στη Δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, δύο ακόμη εμπλεκόμενοι ανήλικοι αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη. Για την ίδια υπόθεση – θυμίζουμε – τρεις κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ανοικτά είναι σήμερα και αύριο αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Κλειστή θα παραμείνει η αγορά.

Με δρομολόγια Κυριακής και αργιών κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ιστορικών διαστάσεων κακοκαιρία πλήττει τις ΗΠΑ, με τον υδράργυρο να κατρακυλά ακόμη και στους – 48 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες πολιτείες. Θαμμένες στο χιόνι παραμένουν τεράστιες εκτάσεις, δημόσιες δομές και κατοικίες. Στα 1,2 μέτρα έφθασε το χιόνι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Στους 26 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από την κακοκαιρία, την ώρα που πληθαίνουν οι φόβοι για περισσότερα θύματα ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς. Στα δυτικά και βορειο ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

11,4 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα