back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μ. Φραγκούλης: Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με αγαπημένες μελωδίες για να νιώσουμε όλοι τη μαγεία των ημερών

Διαβάστε επίσης

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του χρόνου, με τον Δήμο Αθηναίων να έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι με ένα μουσικό πρόγραμμα που δημιούργησαν ειδικά για τις φετινές γιορτές, θα γιορτάσουν με τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, την αλλαγή του χρόνου.

«’Εχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές με τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες», είπε ο Μαριος Φραγκούλης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.
«Θα ακουστούν κλασικά και αγαπημένα τραγούδια με εορταστικές μελωδίες, αποσπάσματα από διάσημα μιούζικαλ ενώ δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες της Disney που έχουν αυτό το Χριστουγεννιάτικο άρωμα και τη μαγεία που θέλουμε να νιώσουμε και να μεταφέρουμε στο κόσμο» πρόσθεσε.

Ο Μάριος Φραγκούλης ευχήθηκε, μέσω του σταθμού της πόλης, ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να ξεφύγουμε από όλες τις δύσκολες καταστάσεις που δημιούργησε η πανδημία, ενώ  υπενθύμισε το πόσο σημαντική είναι η χρήση της προστατευτικής μάσκας τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όπου πλήθος κόσμου θα γιορτάσει στη πλατεία Συντάγματος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα