back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Θόδωρος Γρηγοριάδης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο «Πολύχρωμος Πλανήτης»

Διαβάστε επίσης

10 συγγραφείς συναντούν τα Χριστούγεννα το κοινό τους σε 10 βιβλιοπωλεία της Αθήνας για 10 live μεταδόσεις του Αθήνα 9.84!

10 αγαπημένοι συγγραφείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ραδιοφώνου της πόλης και διαβάζουν κείμενα που αγαπούν, δικά τους και άλλων, προσκαλώντας μας να γνωρίσουμε εναλλακτικούς κόσμους μέσα από νέες και παλιές αγαπημένες ιστορίες. Μας καλούν επίσης να επισκεφθούμε 10 όμορφα βιβλιοπωλεία του κέντρου της πόλης μας. Τα απογεύματα, 6 με 7 μμ., ο Αθήνα 9.84 μεταδίδει ζωντανά στο πρόγραμμά του αυτές τις αναγνώσεις!

Ποιοι συμμετέχουν: Αλφαβητικά, ο Νίκος Βατόπουλος, η Ευτυχία Γιαννάκη, ο Θεόδωρος Γρηγοριάδης, η Λένα Διβάνη, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης , ο Πέτρος Μάρκαρης, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, ο Παντελής Μπουκάλας, ο Γιάννης Ξανθούλης και η Μαρία Παπαγιάννη. Όλοι μαζί περιμένουμε αναγνώστες και ακροατές από τις 13 έως και τις 30 Δεκεμβρίου σε συναντήσεις γιορτινές και αναγνώσεις μαγικές.

Πού; Στα βιβλιοπωλεία «Ατραπός», «Επί Λέξει», «Λεμόνι», «Λεξικοπωλείο», «Librofilo», «Μετεωρίτης», «Μονόκλ», «Πλειάδες», «Πολύχρωμος Πλανήτης» και «Φωταγωγός».

Σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Θόδωρος Γρηγοριάδης διαβάζει στο βιβλιοπωλείο “Πολύχρωμος Πλανήτης” (Εμμανουήλ Αντωνιάδου 6,104 34)

Ο Αθήνα 9.84 μεταδίδει ζωντανά στους 98.3 FM.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα