back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Μηταράκης: Το Der Spiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου

Διαβάστε επίσης

Το χθεσινό δημοσίευμα του Der Spiegel σχετικά με την υπόθεση των «38» του Έβρου σχολιάζει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης αναφέρει: «Το Der Spiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;».

Από την πλευρά του, το Der Spiegel στο ρεπορτάζ που δημοσιεύει πραγματοποιώντας ενδελεχή έρευνα , όπως υποστηρίζει , γύρω από την υπόθεση σημειώνει ότι «θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικό στα ρεπορτάζ του σχετικά με το που βρίσκονταν οι πρόσφυγες και κυρίως σχετικά με τον θάνατο του κοριτσιού» προσθέτοντας ότι δεν θα βάζει πλέον τα προηγούμενα άρθρα για την υπόθεση στη διαδικτυακή σελίδα – ούτε καν σε αναθεωρημένη έκδοση. “Θα έπρεπε να διορθωθούν πάρα πολλά”, προσθέτει.

Παράλληλα τονίζει ότι «κατά πάσα πιθανότητα η ιστορία δεν θα αποσαφηνιστεί ποτέ πέρα από κάθε αμφιβολία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα